top of page
Image by Aleksandra Dementeva

TASTING

Did you know?

B.Friends of B.Brut!

 

Welkom bij B.Brut :) Wij zijn een jong koppel, gepassioneerd door fijne wijnen voor ieders smaak en budget, die je niet in de groothandel terugvind. We werken samen met kleine boertjes & nieuwe wijnhuizen. Daardoor hebben wij een exclusieve verdeling van verschillende toffe wijntjes!

 

AS YOU KNOW : wij hebben ons eigen merk ; B.Brut. Een heerlijke bubbel die gemaakt wordt volgens de méthode traditionelle, zoals champagne, met Franse druiven. Deze worden exclusief voor ons gebotteld in Luxemburg. Deze sparkling wine op basis van chardonnay smaakt verassend fris en kruidig, met toetsen van groene appel. Heerlijk als aperitief! Ook beschikbaar in rosé variant, op basis van pinot noir druiven.

 

Maaaaaaaaaarr er is meer! Ons eigen merk is reeds 4 jaar op rij een awardwinner op de glass of Bubbly awards te London. Verder kregen wij al verschillende referenties in onder andere het Wijnkanaal, Culinaire Ambiance, Cityzine,…

Onze wijnwinkel vind je terug in de Zuidstraat 70 Roeselare. De openingsuren zijn van 9u-18u op donderdag, vrijdag en zaterdag (doorlopend). Maar wij zijn 7/7 open voor take away en deliveries.

 

But what else? Private tastings of course!

We geven proeverijen op uw maat! Wij zijn steeds voorzien van alle materiaal en hapjes tijdens een proeverij. Steeds inclusief een gratis fles naar keuze (wit, rood, rosé) om mee te nemen achteraf. Hieronder onze formules :

 

  • Welkom in de wondere wijnwereld – beginnelingen en leren proeven

20 euro per persoon

inclusief 1 fles gratis wijn

 

  • Make it pop! – bubbels, cava en prosecco

25 euro per persoon – beginners

55 euro per persoon – gevorderden

inclusief 1 fles gratis wijn

 

 

  • Masters of wine – gevorderden met kennis over wijnen

25 euro per persoon

inclusief 1 fles gratis wijn

 

  • Ciao Italia – 5 wijnen uit Italië

25 euro per persoon – beginners

35 euro per persoon – gevorderden

inclusief 1 fles gratis wijn

 

  • Vive La France – 5 wijnen uit Frankrijk

20 euro per persoon – beginners

40 euro per persoon – gevorderden

inclusief 1 fles gratis wijn

 

  • Ola Espania – 5 wijnen uit Spanje

25 euro per persoon – beginners

35 euro per persoon – gevorderden

inclusief 1 fles gratis wijn

 

  • It’s apero time somewhere in the world – 5 wereldwijnen

20 euro per persoon – beginners

35 euro per persoon – gevorderden

inclusief 1 fles gratis wijn

 

  • Make Belgium great again – 5 toppertjes van eigen bodem

40 euro per persoon

inclusief 1 fles gratis wijn

 

 

Voor meer info over onze proeverijen, giftideas, events, business solutions,…

geef ons een seintje op info@bbrut.com

of 0496/16.68.91.

 

B.Social & follow us on facebook / Instagram

Tijdens iedere tasting is het steeds ook mogelijk of food bij te bestellen. Wij zijn gespecialiseerd om alle wijntjes te matchen aan het ideale gerecht en omgekeerd. Zodat je de maximale smaakbom uit zowel je food als je dranken haalt! Klik hieronder zeker eens door naar onze Facebookpagina en B.Friend of B.Brut. Hierop worden regelmatig wine- & foodpairing ideetjes gepost.

WINE- & FOODPAIRING

BACK TO THE ROOTS 

Ontdek ons nieuw assortiment delicatessen en fijne buitenlandse / Franse wijnen. Cadeautip : Alles is steeds beschikbaar in een geschenkdoosje, samengesteld naar jullie smaak en budget!

LET OP ; SINDS AUGUSTUS 2022 IS DE WIJNWINKEL TIJDELIJK GESLOTEN ALLES VERLOOPT MOMENTEEL ONLINE! RSL 2023 SHOP BACK IN BUSINESS <3 WELDRA MEER INFO

IMG_5033.jpg
Image by Camille Brodard

NJAAAAAAAAMMIE

Did you know? 

Wij bieden niet enkel fijne wijnen, sterke dranken, bubbels,... maar ook een volledig assortiment van delicatessen aan! Dit varieert van tapenades tot pasta's, kazen tot oliën, honing tot sardientjes,... Net zoals bij de wijnen werken wij ook voor onze deli's enkel samen met lokale handelaars. Wens je meer info en prijzen? Stuur ons zeker een mailtje of kom langs in de wijnshop!

bottom of page